Comencen les obres d’entrada al polígon de Martorelles per millorar la mobilitat

Les obres a l’entrada del polígon de Martorelles ja han començat, uns treballs molt esperats pel municipi. Aquests treballs han de facilitar la mobilitat en aquesta zona de Martorelles on hi treballen prop de 6.000 persones.

Els primers treballs es concentren, en aquests moments, en fer un nou vial que faciliti l’accés dels vehicles que accedeixen al polígon de Martorelles en direcció a Sant Fost. Amb aquesta actuació es permetrà descongestionar el trànsit d’una de les artèries principals del polígon. El següent pas serà fer una rotonda en aquest punt per tal que es permeti dirigir millor el flux de vehicles.

Les obres haurien d’estar acabades a la tardor. Aquest és un dels treballs més esperats pel polígon de Martorelles per la seva alta ocupació.

El polígon de Martorelles compta amb uns 6 mil treballadors. Molts d’ells són de fora del municipi. Això provoca un gran moviment de vehicles als quals s’hi han de sumar els camions de transport de les empreses que hi tenen la seva seu. Per això, dur a terme aquestes obres, és una prioritat per Martorelles.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail