Concentració de la Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet per reconèixer la tasca dels sanitaris

La Comissió de Jubilats i Pensionistes de Mollet ha començat el seu acte amb un minut de silenci per recordar les víctimes per la covid-19 i a les seves famílies. Tot i que en altres mobilitzacions l’espai triat ha estat l’Oficina de la Tresoreria General de la Seguretat Social de Mollet en aquesta ocasió s’ha volgut fer davant de l’edifici de l’Ajuntament de Mollet per mantenir les distàncies de seguretat entre els concentrats. Precisament la Comissió a través d’un manifest ha demanat a les administracions, governs, ciutadania i empreses la importància de treballar pel benestar de la gent gran, un dels col·lectius que més ha patit aquesta pandèmia. I alhora posar de manifest la importància del paper de la gent gran en la nostra societat.

L’acte també ha servit per reivindicar millores en les condicions salarials dels professionals i treballadors del sector de la sanitat perquè disposin d’un salari digne. Com també la necessitat de treballar per crear un nou model de gestió de les residències i del benestar de la gent gran. De fet, actualment un setanta per cent de les residències del país són de titularitat privada.

La Comissió tornarà a reprendre les mobilitzacions de cara al setembre tot i que dependrà de com evolucioni la pandèmia del coronavirus en el territori.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail