Concert dels alumnes de cant de l’Escola Municipal de Música de Montornès per tancar el curs

Els alumnes de cant de l’Escola de Música Municipal de Montornès han actuat en el teatre Margarida Xirgu per tancar el curs. Ho han fet  amb un repertori de cançons que han treballat. Entre aquestes hi ha un tastet de l’espectacle ‘Boscos Endins’ que estrenaran a finals d’aquest any.

Són alumnes del curs de cant musical de l’Escola Municipal de Música de Montornès i estan repassant, minuts abans de la seva actuació, algunes de les cançons de l’espectacle musical Boscos Endins i que estrenaran a finals d’aquest any. Per això, aquesta actuació és una petita mostra d’aquest muntatge. La Claudia Closa és alumna del curs de cant musical i també del cor jove des de fa gairebé deu anys. Pels alumnes aquesta actuació els serveix per mostrar el que han après durant aquest trimestre

També el cor d’adults, Montcor, de l’Escola Municipal de Música de Montornès ha fet la seva actuació per tancar aquesta temporada. El curs de coral d’adults es va impulsar fa gairebé deu anys i ja són dotze les persones que formen part. En aquesta actuació han recuperat cançons que han interpretat al llarg d’aquest any com el muntatge de ‘Les 7 edats’ composta pel director i professor de cant Oscar Peñarroya, entre altres cançons que formaven el repertori. Per tots ells, formar part d’aquesta coral els serveix per aprendre i per passar-ho bé.

En els darrers anys l’Escola Municipal de Música està fent una gran aposta pel teatre musical perquè cada vegada hi ha més persones interessades a aprendre totes les tècniques que es requereixen.

Una actuació que tanca aquest trimestre i es tornaran a les aules al setembre on es continuaran treballant en aquests espectacles de teatre musical.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail