Condemna unànime a l’agressió masclista de Montornès

Arran de l’agressió masclista que va patir aquest dilluns una veïna de Montornès per part de la seva parella tots els grups municipals han subscrit una declaració contra la violència masclista. El ple ordinari d’aquest dijous a Montornès ha començat amb tots els grups municipals de l’Ajuntament fent una declaració institucional contra les violències masclistes. La regidora d’igualtat, Mar García, ha estat l’encarregada de llegir la resolució.

Els regidors també han donat suport a la proposta de la Taula per la Igualtat de Montornès per fer concentracions contra la violència masclista el dia 25 de cada mes a la plaça de la República. La primera serà el 25 de gener a les 18.30 hores.

La veïna de Montornès va ser ingressada a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona a causa de les ferides produïdes per l’atac amb arma blanca. La Policia Local va rebre l’avís i tot seguit van detenir l’agressor. El detingut va passar a disposició judicial i ja ha ingressat a la presó. Els fets van tenir lloc al domicili de la víctima al barri de Montornès Nord.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]