Baix VallèsInformatiuMUNICIPALS 2023Municipis

Creu Roja ajuda a les persones amb mobilitat reduïda que no poden anar al col·legi per votar

 

En un dia com el d’avui, els voluntaris de Creu Roja també estan operatius. Ho fan amb un vehicle per acompanyar a persones amb mobilitat reduïda que no puguin desplaçar-se fins al col·legi per votar. Des de Vallès Visió hem acompanyat a dos molletans que només viuen a 400 metres del seu col·legi electoral, però que els era impossible anar-hi per ells mateixos.

L’Angelita és molletana, i té problemes de mobilitat, igual que el seu marit, en Julio. Gràcies als voluntaris de Creu Roja, avui han pogut exercir el seu dret a vot. Ells han estat els primers votants que han sol·licitat l’ajuda de creu roja, perquè els vinguin a recollir a casa, i amb el vehicle, els portin fins al col·legi electoral. Un cop allà, dues voluntàries, els han acompanyat durant tot el procés de votació. Una ajuda que agraïxen molt.

Creu Roja ofereix aquest servei a totes les persones amb problemes de mobilitat perquè puguin anar a votar. Un servei que s’ha de demanar prèviament, o bé durant el dia d’avui. Un acompanyament que finalitza apropant a les persones fins a casa seva després d’haver votat.