Cuidar la pell a l’estiu

L’estiu és sinònim de calor i ara amb aquesta pujada de temperatures, és important cuidar la nostra pell per evitar problemes com les cremades solars. Els professionals, cada vegada més, recomanen que si estem exposats al sol, sigui al carrer o bé a la piscina, és important que ens apliquem de forma constant crema solar del factor més alt. 

L’estiu també significa platja i piscina per refrescar-se davant les altes temperatures de calor. Els professionals de la pell, per tal de protegir-la, recomanen l’aplicació de cremes solars del factor més alt i que es faci de forma constant,  cada hora, si estem exposats al sol durant molta estona. 

També es posa èmfasi amb els infants i nadons que es recomana buscar espais amb ombra i que l’ambient sigui fresc.  També s’ha d’evitar estar al sol quan  les temperatures que es registren són més altes; des de les deu del matí a les sis de la tarda. 

Els dermatòlegs recomanen que les cremes solars que utilitzem siguin del factor més alt i recorden que s’ha d’aplicar cada dia a l’hora de sortir al carrer. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail