EsportsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Dani Martínez, l’entrenador de ElPozo Murcia, dona els millors consells al campus de l’AE Montornès

 

Com és habitual al campus del Futbol Sala Montornès, la cua ha estat llarga per aconseguir un autògraf del convidat. Avui, inclús hi ha qui s’ha vestit per l’ocasió, canviant la samarreta del campus per una de ElPozo Murcia. Això ha estat així ja que han tingut l’oportunitat de compartir una estona amb Dani Martínez, l’entrenador de ElPozo.

Hi ha qui ha portat una fotografia per signar, qui ha posat la samarreta o les botes, o fins i tot la gorra. Sigui on sigui, la qüestió ha estat deixar constància que han pogut parlar i compartir una estona amb l’entrenador del conjunt que aquest curs ha estat subcampió de la màxima categoria del futbol sala espanyol. De fet, han fet una ronda de preguntes on han pogut conèixer més a Martínez, i els joves jugadors s’han apuntat els consells que ha donat.

Una petita xerrada que no ha anat dirigida només als jugadors, sinó també als entrenadors. Martínez, que en els seus inicis va estar al club montornesenc, és un referent també per tots aquells que volen ser entrenadors.