Darrers assajos de ‘La Llum del Mediterrani’

Comença el compte enrere per l’estrena de ‘La llum del Mediterrani’, i d’aquesta manera, els artistes ultimen els detalls de l’espectacle en els assajos.

‘La llum del Mediterrani’ és una proposta artística que mescla moltes disciplines. Totes tenen un element en comú: formen part de la cultura mediterrània.

Aquesta multiculturalitat es veu reflectida en la ballarina de la companyia. Katerina Che és nascuda a Moscou i al llarg de la seva carrera professional ha après estils molt diferents de dansa.

Més enllà de la dansa i la música, ‘La llum del Mediterrani’ també incorpora la pintura a través de l’artista Lluís Navarro i la gastronomia. En aquest cas, amb la col·laboració del restaurant Salut de Parets que oferirà una degustació de la dieta mediterrània després de l’actuació. Fa molt de temps que la companyia prepara l’espectacle.

La música de la ‘La llum del Mediterrani’ són poemes musicalitzats de Luigi Cabanach. El compositor va morir fa pocs mesos i aquest espectacle vol ser un homenatge a la seva trajectòria amb la companyia.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail
Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail