Davant l’increment del vot per correu aquest dissabte al matí l’oficina de Mollet estarà oberta

La pandèmia ha fet incrementar les sol·licituds del vot per correu. Davant una demanda tan gran, Correus ha incrementat el personal. Un dels objectius és evitar les cues a l’exterior de les oficines que es produeixen per les mesures sanitàries que s’apliquen en aquestes instal·lacions i sobretot de bon matí. Per molts ciutadans aquesta és la primera vegada que utilitzen aquesta via per votar.

D’altres encara s’ho estan pensant ja que la data límit per sol·licitar-ho és aquest divendres fins a les 14h de la tarda.

També per facilitar el dret a vot per correu per aquestes eleccions al Parlament de Catalunya, la companyia ha ampliat els horaris de forma excepcional. Per això aquest dissabte obriran pel matí algunes oficines, com és el cas de la de Mollet. Les oficines de Montornès i Montmeló obren per tarda fins aquest dijous, de dos quarts de cinc fins a tres quarts de vuit del vespre. Pel que fa a l’oficina de Martorelles només obrirà de forma excepcional aquest dijous i el dia 11 d’aquest mes per la tarda des de dos quarts de cinc fins a tres quarts de vuit del vespre.
——————–

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail