David Parra renova pel Mollet per a la pròxima temporada

Amb un final de temporada agredolç, el Mollet ha tancat el curs a 1a catalana en 4a posició amb 40 punts, a només dos punts del tercer classificat i a tres del segon. En algun moment d’aquesta campanya, els molletans, es van moure per la zona capdavantera tot i que no era el seu objectiu principal abans de començar el campionat.

Per la pròxima temporada el club ha decidit renovar a David Parra com a entrenador. Serà la tercera temporada de Parra al capdavant del primer equip del Mollet, i vol continuar amb el bloc de la plantilla actual. Els molletans s’han convertit en el conjunt menys golejat del grup amb només 24 gols en contra. D’altra banda, ha estat el sisè equip menys golejador, amb 33 dianes. Més enllà de reforçar l’equip en algunes línies, per Parra, un dels objectius pel curs vinent té a veure amb l’afició.

Cos tècnic i direcció esportiva ja està treballant en la confecció de la nova plantilla i també s’està pendent de saber com serà el pla de competició per a la temporada 2022-2023.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail