Definit el calendari de partits de primera i segona catalana


La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer els calendaris de primera i segona catalana. Amb el nou model de competició per la propera temporada, el Mollet ha quedat enquadrat al grup 1 B de Primera Catalana, i la Molletense al 2 A de la Segona Catalana.

El Mollet començarà la primera catalana a domicili del Sabadell Nord. Això serà el 4 d’octubre. I no caldrà esperar gaire per viure dos derbis vallesans: a la jornada 4, el Mollet jugarà a casa contra Les Franqueses. I a la novena jornada, el 29 de novembre, es viurà un partit molt especial per molts membres del conjunt molletà, ja que rebran al Germans Gonzalvo el Parets.

A la segona catalana la Molletense també començarà la lliga lluny de la Zona Sud. En la primera jornada visitaran el camp del Premià de Mar. El grup 2 A està format per 11 equips i cada setmana descansarà un conjunt. En el cas dels molletans descansaran el 8 de novembre i el 7 de febrer.

Aquest any la competició es dividirà en dues parts. Una primera que començarà el 4 d’octubre i acabarà el 14 de març, i una segona fase a partir de mitjans de març on els equips jugaran per pujar de categoria o per mantenir-la.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail