EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Derrota del Recanvis Gaudí Mollet contra el líder

A Copa Catalunya el Recanvis Gaudí Mollet ha estat a punt de donar la sorpresa de la jornada. Els molletans, cuers sense haver guanyat cap partit, han estat molt a prop de tombar al líder, el Ripollet, que no n’ha perdut cap fins ara. Els molletans han començat molt bé el compromís. De fet, al minut 7 guanyen de 13, amb el 20 a 7. I amb un gran Cristian González, autor de 8 dels punts del conjunt molletà. Però un parcial de 0 a 9 en el darrers minuts ha acostat als del Vallès Occidental a l’electrònic amb el 22 a 21. En el segon quart el Ripollet s’ha posat per davant assolint una màxima diferència de 7 punts. El Recanvis, però, ha pogut reaccionar i ha capgirat el marcador. Al descans hi han arribat amb el 44 a 39. A la represa el Mollet ha tornat a sortir molt bé a pista i ha superat en diverses ocasions una superior als 10 punts, com per exemple el 61 a 50 que hi havia al minut 6 de la represa. Però altra vegada el Ripollet ha mostrat la seva condició de líder i amb un darrer parcial de 2 a 6 s’ha situat a només 3 punts a les portes de l’ultim quart. En els últims 10 minuts la igualtat s’ha mantingut. El Mollet aconseguia una avantatge de 5 quan s’havien jugat tres minuts d’aquest període. Però els del Vallès Occidental han tirat de galons i un darrer parcial de 12 a 24 els ha servit per sumar la vuitena victòria de la temporada amb el resultat final de 84 a 91.