EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Derrota del Sant Gervasi contra el Granollers en el seu primer partit amistòs

El Sant Gervasi s’ha provat davant tot un Granollers de Lliga EBA en el seu primer partit amistós. Els granollerins han assolit les primeres diferències del duel durant el primer període. En el segon quart, però, les forces s’han equilibrat. Això ha fet que al descans s’arribés amb un ajustat 36 a 39. A la segona meitat els de Jordi Grau han tingut menys encerts des del llançament exterior. Aquesta situació, combinada amb un bon treball defensiu dins la pintura per part del Granollers, ha permès als de Ricard Ventura fer un tercer quart molt bo. Un parcial de 10 a 20 ha situat a l’electrònic el 46 a 59. En els darrers 10 minuts el Sant Gervasi ha buscat més fluïdesa, però com més avançaven els minuts les idees eren menys clares fins al definitiu 59 a 74.

El pròxim amistós del Sant Gervasi serà aquest dissabte, a les 6 de la tarda. Els col·legia’ls rebran a casa al Club Natació Sabadell.