InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Descobrir els ratpenats, la primera activitat del programa ‘Montornès obert per vacances’

Aquesta aplicació ajuda a sentir els crits dels ratpenats i poder-los detectar amb més facilitat. El pati del Casal de Cultura de Montornès ha acollit una xerrada per conèixer millor aquest mamífer amb ales i trencar amb la mala fama que l’han atorgat els mites i llegendes. La xerrada ha anat acompanyada d’una passejada per localitzar ratpenats a la vora del riu Mogent.

Una vintena de persones han conegut les característiques i els hàbits dels ratpenats i han descobert aspectes sorprenents com per exemple què pot arribar a viure prop de quaranta anys. S’hi han apropat famílies que buscaven una activitat en contacte amb la natura després de tant de temps confinats.

La Nit dels Ratpenats ha estat l’estrena del programa “Montornès obert per vacances”. Una iniciativa que té com a objectiu oferir activitats durant l’estiu adreçades a totes les edats per gaudir les vacances al municipi.

El programa acollirà activitats diverses com tallers de cosmètica natural i de costura, un torneig de videojocs o cinema a la fresca.