Desireé Jaria, nova directora de l’escola Simeó Rabasa de Martorelles

Començar un nou curs és tot un repte pels docents i encara més si s’agafa amb un nou càrrec. És el cas de la Desireé Jaria, que és la nova directora de l’escola Simeó Rabasa de Martorelles des del juliol. Serà la primera vegada que impartirà classes en aquesta escola i també que agafa una responsabilitat com aquesta. Tot un repte que afronta amb molta il·lusió però conscient que es tracta d’un curs atípic. L’objectiu és continuar amb el projecte educatiu de l’escola que es basa en l’aprenentatge de combinar totes les àrees sense la necessitat de llibres de text.

El traspàs es fa amb l’ajuda de l’exdirectora Manuela Moreno que continuarà fins a finals d’aquest any. Ella ha estat al capdavant de l’escola durant 24 anys i va entrar com a professora l’any 1987. Considera que la pandèmia planteja una escola diferent amb la necessitat de reinventar-se i ser creatius.

Les reunions dels diferents equips de professionals s’intensifiquen aquests dies en tots els centres educatius del territori per tenir-ho tot a punt per a l’inici d’un nou curs.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail