Després de 20 anys l’Associació Alborada tanca i fa una donació a l’IMSD

Després de més de 20 anys l’Associació Al Bosc de Mollet ha deixat la seva activitat adreçada a les persones amb discapacitat. Amb la liquidació de l’entitat, els membres de la junta han volgut fer un darrer gest solidari i han fet una donació a l’Institut Municipal de Servei als Discapacitats.

Aquesta màquina elevadora, que té un cost de 12,000 euros, és la donació que la l’Associació Alb-Bosc ha fet a l’Institut Municipal de Servei als Discapacitats de Mollet com a tancament de l’entitat. Es tracta d’una eina bàsica pel treball del dia a dia que fan els usuaris del Taller Alborada.

L’Ajuntament de Mollet ha entregat aquesta Dona d’Aigua, un dels productes que es fan al Taller Alborada, com a mostra d’agraïment a l’Associació Alb-Bosc.

Durant més de dues dècades l’Associació Alb-Bosc ha organitzat centenars d’activitats lúdiques adreçades a persones amb discapacitat i a les seves famílies, amb l’esclat de la pandèmia, tot va quedar paralitzat i ara els membres de la junta han decidit no continuar amb l’entitat.

A banda del màquina elevadora, l’Associació Alb-Bosc ha fet una altra aportació econòmica a l’IMSD que s’utilitzarà per comprar una impressora industrial també com a eina pel Centre Especial de Treball.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail