Baix VallèsInformatiuMunicipisNotícies

Dilluns comença el curs 2022-2023 amb moltes novetats

L’inici d’aquest curs 2022-2023 presenta moltes novetats. D’una banda, les classes comencen dilluns vinent i tindran horari intensiu de matí  de 9 a 1 del migdia. Tot i això, des del Departament d’Educació s’ha habilitat una activitat complementària a la tarda, des de les 3 fins a dos quarts de 5. Aquesta activitat no tindrà cap cost extra per a les famílies.

Un altre de les novetats és que les mascaretes a l’aula, com totes les mesures organitzatives que les escoles van aplicar arran de la covid, queden suspeses. Pel que fa al volum de grups, encara que la natalitat fa anys que baixa, la Generalitat manté el nombre de línies a Montornès, Montmeló i Martorelles i en el cas de Mollet es recupera un grup més. Això és possible per la rebaixa de la quantitat d’alumnes per aula, que passa dels 23 als 20,  i per l’increment de docents. A tota la comarca hi haurà 69 educadors més. 

Una altra de les novetats d’aquest any és que els cursos de P2 de les llars d’infants públiques seran gratuïts per a les famílies de tot Catalunya.