DITECSA vol recuperar l’activitat que feia fins abans de l’incendi a Montornès


Tres mesos després de l’incendi de Dictesa, l’empresa de reciclatge de dissolvents i residus industrials, vol reprendre l’activitat des del mateix polígon de Can Buscarons de Montornès. Així ho han comunicat a l’Ajuntament. Ara els primers passos per poder tornar a funcionar és enderrocar totes les estructures i els dipòsits que les flames van malmetre. L’incendi va cremar tres quartes parts de l’empresa i només va deixar operatives les oficines. La investigació per esbrinar les causes de l’incendi continua sota secret de sumari.

Precisament, aquest matí, a petició de l’alcalde de Montornès, el president del Consorci Besòs Tordera, Josep Monràs i un tècnic de l’ens supramunicipal, s’han reunit amb els regidors del consistori montornesenc. La trobada ha servit per explicar tot el treball fet des del moment de l’incendi a Ditecsa i per avaluar l’estat actual del riu.
El consorci Besos Tordera ha explicat amb tot detall la gestió de l’emergència i els posteriors treballs realitzats al riu arran de l’incendi a l’empresa Ditecsa. Amb la informació aportada han intentat resoldre els dubtes que tenien els grups municipals de l’oposició a Montornès. Pels regidors de l’oposició aquesta sessió ha estat molt ben valorada. Tot i això, des de l’oposició volen continuar endavant amb la comissió informativa que van crear, sense el suport de l’equip de govern, per avaluar la gestió de l’emergència i revisar alguns protocols.

La comissió informativa tenia previst reunir-se avui, finalment però han decidit ajornar-la pels pròxims dies.

 

Notícies relacionades:
Ecologistes En Acció denuncia Ditecsa davant la Fiscalia per l’incendi de Montornès
Ditecsa, la fàbrica incendiada de Montornès, acomiada el 40% de la plantilla
Dos ferits lleus i 250 persones han estat evacuades del polígon de Can Buscarons de Montornès

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail