Diumenge arriba el derbi més igualat entre Mollet i Parets a Primera catalana

El Mollet és un dels equips més forts del Grup 1 de Primera catalana quan juga a casa. Dels 5 partits que ha disputat davant la seva afició n’ha guanyat 4 i només n’ha perdut un. Els de David Parra es presenten com un conjunt molt sòlid. De fet, tenen la segona millor defensa del grup. Un aspecte que hauran de fer valer davant el Parets.

En el Mollet destaca l’olfacte golejador de Sergio Sánchez. Amb 6 dianes és el tercer màxim golejador del grup 1 de Primera Catalana. Un jugador amb passat, precisament, al Parets.
Per aquest compromís David Parra no podrà comptar amb Jota que serà baixa per sanció.

Amb 21 dianes en 10 partits el Parets ha mostrat les seves credencials en atac. Destaca Guillem Ruiz, el màxim realitzador del grup 1 de Primera Catalana amb 9 gols. Els paretans saben que hauran de treure profit de la seva capacitat golejadora. Una capacitat que es posa especialment de manifest quan juguen fora i és que han fet 13 gols com a visitants mentre que jugant com a locals n’han fet 8.

Com passa a la plantilla molletana, dins el Parets també hi ha jugadors amb passat al Mollet. Un exemple és el porter Víctor Vilarrassa que en cas de ser titular, condició que s’alterna amb Álvaro Guzman, haurà de treballar de valent per mantenir la seva porteria a 0

Un Parets que a a fora ha estat molt regular. Fins ara, ha sumat 2 punts més com a visitant que no pas com a local.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail