CRAWLLInformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Dos alumnes que estudien a Montornès es troben entre els millors cuiners joves de Catalunya

 

Dos alumnes del cicle de grau mitjà de Cuina que es fa a l’Institut Marta Mata i l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental a Montornès han estat finalistes a dos concursos de referència a Catalunya. Uns premis que mostren el treball de l’escola per preparar els alumnes en el món de l’hoteleria.

En Seydou Drame té 23 anys i ha acabat tercer en els Premis Josep Lladonosa, que enguany han celebrat la tercera edició. Es tracta d’un concurs de cuina on ha mostrat la seva habilitat i esforç davant dels fogons. Tot i que va quedar finalista la seva proposta gastronòmica va cridar l’atenció dels cuiners germans Torres que ja li han trucat perquè faci pràctiques en un dels seus restaurants amb tres estrelles Michelin.

En Ferran Homs, de 18 anys ha quedat en tercera posició en el certamen Catskills de Cuina. El concurs es va celebrar en dos dies, el primer va consistir en la preparació de diverses postres i el segon dia va cuinar diferents plats.

Pel Seydou i en Ferran, aquesta és la primera vegada que participen en un concurs. També ho ha fet per primer cop, en aquest certamen de prestigi a Catalunya, l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental i l’Institut Marta Mata.

Ara, en Seydou i en Ferran, estan acabant el segon curs del cicle de grau mitjà de cuina. El pròxim curs tenen previst continuar estudiant i volen fer un grau superior a l’Escola d’Hoteleria d’Osona.