Dos anys de rotllanes per la llibertat a Mollet

És la cançó ‘Tot el poble cantarà’, una adaptació del musical Els Miserables. Ara és coneguda com el ‘Cant dels Indignats’. El Col·lectiu d’Avis i Àvies per la Llibertat de Mollet la canten cada dimecres al migdia davant de l’ajuntament per tancar la seva concentració. Més d’una seixantena de persones han participen en aquest acte per demanar l’alliberament dels polítics catalans que estan a la presó o el retorn dels que han marxat a l’estranger. A més, demanen la llibertat per un molletà i un santfostenc que es troben a la presó des de fa més d’un mes, detinguts en l’operació que va fer la guàrdia civil.

La seva proposta consisteix en aquesta rotllana que fan des de fa dos anys cada setmana amb els llaços grocs i les fotografies dels líders sobiranistes. El col·lectiu d’avis i àvies per la Llibertat va néixer a través d’una iniciativa ciutadana.

Des d’aleshores han participat en diferents reivindicacions com la marxa per la llibertat o la visita a les presons com el Lledoner. Les concentracions del dimecres al migdia es fan en una trentena de municipis catalans.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail