Dos atletes del Triatló Montornès fan podi al Campionat de Catalunya

 

L’Arnau Pérez i el Pau Rivero, atletes del Triatló Montornès han fet podi en el Campionat de Catalunya de Triatló BTT que s’ha disputat a Balaguer. En el cas de l’Arnau, ha aconseguit la medalla d’or en la categoria cadet, una fita que ja havia aconseguit l’any passat en la categoria infantil. Amb una marca de 31 minuts i 16 segons, l’Arnau va aconseguir desfer-se dels seus perseguidors en la prova de BTT.

El Pau, per la seva banda, es va fer amb un bronze en la categoria infantil amb un temps de 25 minuts i 28 segons. L’atleta del Montornès hi participava per primera vegada i tot i no fer un bon inici de cursa, va aconseguir remuntar fins a la tercera posició.

Aquests resultats són una bona mostra de l’evolució del Triatló Montornès, una escola que a base d’esforç i dedicació s’ha fet un lloc dins l’esport montornesenc.

El campionat de Catalunya ha estat la darrera competició d’una temporada plena d’èxits. Ara, els atletes del club marxaran de vacances per recarregar piles de cara a la propera campanya.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail