EsportsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Dos montornesencs es proclamen subcampions d’Espanya d’escacs per edats

L’Adhara Carrasco i l’Àlex Villa s’han proclamat subcampions d’Espanya d’escacs. Ho han fet durant el Campionat que s’ha celebrat a Salobreña, un municipi situat a Granada. Per al Club d’Escacs Montornès és un orgull que dos jugadors formats al planter hagin aconseguit aquesta fita. 

L’Adhara ha aconseguit una meritòria segona plaça en la categoria sots 14 femení. Després d’un inici complicat, un dels aspectes que l’han fet pujar al podi ha estat la seva fortalesa mental.

L’Àlex, subcampió de la categoria sots 12, tampoc ho ha tingut gens fàcil. Per ser el segon millor d’Espanya ha hagut de dedicar moltes hores al dia, un esforç que no tots estan disposats a fer. Aquesta segona posició no es va decidir fins al darrer moment.

En aquest campionat hi han participat 130 esportistes que van haver de superar una fase prèvia. Ara, tant l’Adhara com l’Àlex tenen la vista posada en el Campionat Europeu que tindrà lloc el novembre a Turquia. Tot i que econòmicament és un repte difícil, també hi ha la possibilitat que assisteixin al Campionat del Món que es disputarà a Geòrgia el mes de setembre.