EsportsMollet del VallèsMunicipisNotícies

Dos partits que decidiran si el DM Group Mollet acaba com a primer de grup

 

Aquest cap de setmana el DM Group Mollet descansa. Una aturada que li ha de servir per recuperar forces després d’haver arribat molt tocats en els darrers partits. Ara, els hi queden 2 compromisos que serviran per determinar si el Mollet acaba primer o segon de grup.

En el darrer partit el DM Group Mollet va jugar sense cap base pur. Sense Albert Valle, Carles Marzo, ni Roger Guardia, la responsabilitat de dirigir el joc de l’equip va recaure en Marc Pagès i Toni Figuerola. A l’espera de què es recuperi Guàrdia els molletans saben que s’han d’adaptar a la nova situació.

Amb l’accés a les fases ja certificat ara només falta saber si ho farà com a primer o com a segon. Totes les opcions per acabar com a líders de grup depenen de guanyar a la Bisbal el dissabte 6 d’abril. En cas de victòria, després haurien de guanyar o fer el mateix resultat que la Bisbal, en l’últim partit de lliga, a casa, contra el Valls.

Dos partits amb l’atractiu de saber en quina posició entra a fases el DM Group Mollet. Unes fases que es jugaran del 9 al 12 de maig.