Dotze fotògrafs de Montornès exposen les seves imatges a Can Saurina

Cada vegada hi ha més afició a la fotografia a Montornès. Prova d’això és la divuitena edició de l’exposició fotogràfica col·lectiva que acull l’espai Can Saurina. En total hi participen dotze persones que els hi agrada prendre imatges i que ara exposen les seves foto en aquesta mostra que es pot visitar fins a finals de juliol. Per alguns dels participants aquesta és la seva primera exposició, per altres, en canvi, ja porten gairebé vint anys formant part d’aquesta proposta fotogràfica de Montornès. 

Els montornesencs Sergi Vélez i en Sergio Fernández participen per primera vegada en aquesta exposició col·lectiva que acull l’espai  de Can Saurina, on exposen algunes de les fotografies de paisatges que van fer durant el seu viatge a Irlanda. L’experiència els ha permès conèixer noves tècniques de la fotografia a través del col·lectiu de fotògrafs de Montornès que impulsa aquesta proposta.

En aquesta divuitena edició de l’exposició col·lectiva de fotografia  hi participen dotze fotògrafs de Montornès. L’objectiu és crear un espai perquè els aficionats a la fotografia puguin mostrar les seves obres. Les imatges ens transporten a indrets d’altres països, a concerts, o bé trobem imatges amb missatges.  

Aquesta exposició fotogràfica es pot visitar en l’espai de Can Saurina de Montornès fins al 23 d’aquest mes. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail