InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Dues bruixes s’uneixen a la colla del Ball de Diables de Mollet

 

La colla del Ball de Diables de Mollet ha celebrat el darrer acte del seu 40è aniversari. Ho han fet amb el correfoc, però aquest any ha estat especial perquè la colla ha presentat un nou personatge: les bruixes. Una nova incorporació que ha generat molta expectació.

Tancades dins d’una gàbia, les dues noves incorporacions al Ball de Diables estaven preparades per fer la seva aparició i presentar-se a tota la ciutat. Els tabals han guiat a tothom cap a la plaça Prat de la Riba, en una cercavila que ha fet participar al públic.

Un cop s’ha arribat a Prat de la Riba, la posada en escena per donar la benvinguda a les noves incorporacions ha estat de luxe. Les espurnes i el foc han il·luminat la plaça, on primer han fet la seva aparició la Diablesa, en Beliac, en Belcebú i l’Home de foc. Després, ha estat el moment d’obrir les gàbies i alliberar les bruixes.

Veure el vestit de les bruixes amb foc era un dels moments més esperats, i la seva encesa ha deixat una imatge espectacular. Un espectacle que la colla fa un any que prepara i que ha comptat amb una alta participació. A continuació, s’ha fet el correfoc per diferents carrers de la ciutat.