El pregó de l’Associació 100 aniversari Rabasa-Derbi dona el tret de sortida de la Festa Major de Martorelles

Martorelles ja viu intensament la Festa Major amb activitats per a totes les edats amb l’objectiu de fer participar tota la ciutadania. El pregó de Festa Major ha anat a càrrec de l’Associació 100 Aniversari Rabasa-Derbi i ha donat el tret de sortida al seguit d’actes culturals que acolliran diferents espais del municipi. Una festa grossa molt esperada després d’aquests dos anys de restriccions.

El grup de xaranga Zebrass Marching Band ha estat l’encarregat d’animar un dels actes més important de la Festa Major de Martorelles. Es tracta del pregó que aquest any ha anat a càrrec de l’Associació 100 aniversari Rabasa-Derbi. En Joan Ruiz ha estat l’encarregat de fer-lo i ha volgut recuperar el barret i la trompeta, dos elements que antigament eren característics d’aquesta figura.

Un pregó on s’ha volgut animar a la ciutadania a participar dels diferents actes que configuren la festa grossa d’aquest any. A més, també es recupera el format de fa dos anys perquè les activitats es desenvolupen en els carrers i espais públics del municipi sense limitacions. Per això, aquesta Festa Major s’agafa amb molta il·lusió. 

Els representants de les sis colles de la festa també han pujat al balcó de la masia de Carrencà per a engrescar a la ciutadania a participar en els actes de competició. De fets tant les entitats com les colles són una part fonamental de la festa grossa. Per això, abans d’iniciar el pregó té lloc la rebuda institucional al pregoner i a les entitats a la sala de plens de l’ajuntament. L’alcalde, Marc Candela, ha lliurat aquesta placa amb la imatge de la masia de Carrencà als pregoners per agrair la seva tasca de difondre la marca Rabasa-Derbi. A més, també ha lliurat la bandera que els pregoners porten durant la cercavila d’inici de la festa major amb un recorregut per diferents carrers del municipi fins a arribar al pati de Carrencà. Un acte on les entitats com la colla gegantera, els diables, l’escola Orfeònica i el Ball de Gitanes, entre altres, hi participen. 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail