El 18 de novembre s’estrenarà el nou casc antic de Parets

Després d’11 mesos d’obres, els carrers del Barri Antic de Parets s’inauguraran el proper 18 de novembre. Aquesta remodelació també suposa un canvi en el sistema de recollida selectiva en aquesta zona. Per explicar en quin estat es troben els treballs, l’Ajuntament ha organitzat una reunió amb els veïns.

Als veïns del Barri Antic de Parets només els queden dues setmanes per poder veure els carrers sense màquines. Després de gairebé 11 mesos de feina, la remodelació dels carrers major, Travessa i Barcelona ja està enllestida. Per inaugurar-los, el proper dia 18 es farà una festa al barri, on es demanarà l’impliació del veïnat per donar una nova imatge a aquests carrers.

Amb aquesta remodelació els carrers es converteixen en peatonals, i aposten per un nou sistema de recollida de la brossa. S’instal·laran unes plataformes mòbils a diferents punts del barri antic durant unes hores determinades. Per explicar el seu funcionament, l’Ajuntament ha fet una reunió amb els veïns.

Amb aquestes actuacions l’Ajuntament vol recuperar l’esperit de centre històric a Parets i implicar als veïns en la imatge del barri.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail