El 2020 ha estat l’any més plujós a Mollet dels darrers 20 anys

El 2020 ha estat l’any més plujós a Mollet dels darrers 20 anys. Així ho ha registrat la instal·lació meteorològica Mollet-Estació de França. Segons dades facilitades pel Meteocat, es constata que al conjunt de Catalunya aquest període també ha estat més plujós del que seria habitual. A Mollet, s’han superat amb diferència els 600 litres per metre quadrat que es registraven en períodes de pluges abundants.

Pel que fa al rècord de temperatures mínimes, el dia de Reis es va arribar als -2,8 graus a Mollet, la temperatura més baixa dels últims 20 anys. Aquesta setmana, després de l’entrada d’aire molt fred que va aportar la pertorbació Filomena, comença un ambient anticiclònic on s’arribaran a temperatures màximes per sobre dels 10 graus. Una situació que s’allargarà fins aquest divendres dia 15.

A partir del divendres es registraran mínimes molt baixes amb gelades i un ambient boirós, sobretot al Baix Vallès, per la seva situació geogràfica al trobar-se en una vall. Passada la tercera setmana de gener, les temperatures s’aniran recuperant i tendeixen a la normalització.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail