EsportsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

El 4rt Torneig del Circuit Català de Futbol Taula ha tingut la xifra més alta de participació

 

Montornès ha acollit el 4rt Torneig del Circuit Català de Futbol Taula, un esdeveniment en el qual hi han participat fins a 24 jugadors, la xifra més alta que han registrat fins ara en aquesta competició.

La pista polivalent del Sorralet, de Montornès, s’ha convertit en un camp de joc de futbol taula. A la cita hi han participat jugadors del mateix municipi, però també n’hi havia de Mataró, Breda o Reus. A més, n’hi havia tant de federats com d’amateurs.

Per a aquells amb menys experiència també es fa un segon torneig de consolació, perquè els partits siguin més igualats i puguin gaudir més del joc.

Tots els jugadors tenen diferents objectius en aquest torneig, molts d’ells es concentren en passar de grups, però també és una excusa per trobar-se amb altres jugadors de la resta del territori.

El guanyador, en aquest cas, ha estat Ferran Coll. S’ha emportat a casa un trofeu i també s’ha situat en la segona posició del rànquing de Futbol Taula de Catalunya. El proper torneig se celebrarà el 25 de juny a la població de Breda.