El Baix Vallès ja té el primer espai de pàdel indoor

El Baix Vallès ja té el primer espai de pàdel indoor. Es troba a Martorelles i porta el nom d’Oxygen Sports Club. És una iniciativa impulsada per un jove baixvallesà i està ubicat a l’antiga fàbrica de Carandini a l’entrada del polígon martorellenc.

El nou club esportiu té una superfície de prop de 6.700 metres quadrats. Aquests dimensions acullen una desena de pistes de pàdel i un gimnàs de més de 900 metres quadrats. A més, l’equipament també té un servei de restaurant. Tot i que els treballs per obrir el complex van començar a l’agost, el centre ja està en funcionament i compta amb una cinquantena de socis. L’objectiu és que sigui un complex amb molt d’espai i molt còmode pels usuaris.

Actualment, el centre té a 8 persones treballant a banda del servei de restaurant que està externalitzat. En els pròxims dies esperen ampliar la quantitat de personal contractat i seguir creixent.

De cara al futur més pròxim, el gimnàs també vol habilitar un espai per fer Crossfit i també una zona que estarà dedicada a acollir activitats dirigides.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail