El Baix Vallès presenta el Pla Formatiu de la FP

El perfil que més necessiten les empreses del Baix Vallès són professionals formats en el sector del metall, el químic o el logístic. Aquesta és una de les conclusions després d’analitzar i fer un mapa formatiu del Baix Vallès. El document pretén enfocar l’oferta formativa, sobretot, amb graus de formació professional, per generar ocupació de qualitat adequada a la realitat de la zona.

Aquest document serveix per saber quines són les necessitats que tenen les empreses del territori i així es podrà oferir una formació amb sortida laboral de qualitat, de la mà d’instituts i serveis d’ocupació de Catalunya.

Aquest pla ha estat elaborat pel consell econòmic i social de Mollet amb la participació de més de 30 empreses, els serveis d’ocupació, sindicats, patronals i ajuntaments de la comarca.

Algunes de les accions que s’han proposat al pla formatiu ja estan en marxa a Mollet, com per exemple un servei d’orientació acadèmica i formacions centrades en competències bàsiques com l’anglès o l’atenció al públic.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail