El Baix Vallès reforça la xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

El Baix Vallès amplia la xarxa de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Actualment, el territori té set punts de recàrrega que estan a l’abast de la ciutadania repartits per Mollet, Montornès, Montmeló i Martorelles, 4 d’aquestes són públics i els altres són privats i pertanyen a diferents propietaris. A banda, el Circuit de Montmeló també en té un que ja està operatiu. De fet, avui a Mollet s’ha inaugurat un de nou que està situat al supermercat Consum.

Els conductors de vehicles elèctrics ja tenen dos nous punts de recàrrega a Mollet. La ciutat ha estat una de les primeres de tot Catalunya on Endesa i Consum han instal·lat aquest nou servei. Al pàrquing del supermercat de la Rambla Nova els clients ja poden carregar la bateria del seu cotxe.

Per fer la recarrega, els usuaris s’han de descarregar l’aplicació mòbil d’Endesa X, Juice Pass. Amb l’app es pot accedir a tota la informació detallada del punt de càrrega, o monitorar les recarregues en temps real. Si no es disposa de l’aplicació, els conductors també poden fer la càrrega amb una targeta.

Els vehicles elèctrics contaminen menys, i a més, la despesa en electricitat surt més econòmica que omplir el dipòsit de benzina o dièsel. Carregar la bateria d’un cotxe en un punt com aquest pot suposar un cost d’entre 5 i 10 euros.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail