El Baix Vallès té menor risc de contagi de Covid-19 que la resta de la comarca

El Baix Vallès té millors dades epidemiològiques que la resta de la comarca. El risc de rebrot al territori està en 163 mentre que a tot el Vallès Oriental supera els 250 i a la zona de Granollers s’enfila a més de 300. En el cas de Mollet, aquest índex encara està més baix, es queda en 152.
Tot i això, el risc encara és alt. En quantitat de casos, la xifra també hi ha disminuït. Segons les dades dels Centres d’Atenció Primària, a Mollet s’han detectat 44 positius aquesta setmana, 13 menys que la setmana passada. A Montornès i Montmeló sumen 41 casos detectats, 1 menys que la setmana passada. I a Martorelles l’evolució s’ha mantingut igual: 7 persones positives.

Pel que fa al sector assistencial, avui en dia l’Hospital de Mollet té 7 pacients ingressats per Covid-19. Segons els professionals de salut, actualment, el centre té capacitat per a fins a 100 persones amb aquesta malaltia.

L’índex de reproducció de la malaltia, el valor que indica quants individus contagia una persona, es troba al Baix Vallès en 0.87%. És a dir, que si es mantingués aquesta tendència els contagis disminuirien al Baix Vallès.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail