El territori veu amb bons ulls la gratuïtat de Rodalies entre setembre i desembre

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que entre els mesos de setembre i desembre els abonaments de Rodalies i de mitjana distància seran gratuïts. Una mesura que busca reduir la despesa de les famílies en transport i reduir la contaminació que provoquen els cotxes.

A partir del setembre, aquest gest no comportarà una despesa econòmica. El transport amb Rodalies i amb trens de Mitja Distància serà gratuït. Així ho ha anunciat el govern de l’Estat. Aquesta mesura respon a la inflació de preus d’aquests darrers mesos i a les dificultats econòmiques que estan experimentant moltes famílies.

Amb aquesta mesura també es persegueix reduir la petjada ambiental que provoca el transport privat fent que més gent opti pel transport públic. Tot i això, hi ha usuaris que preferirien una bonificació menor i més sostinguda en el temps o una inversió per millorar el servei.

Fa un parell de setmanes es va anunciar que la bonificació prevista per al servei de Rodalies seria del 50%, avui, però Pedro Sánchez ha confirmat que es tracta de la totalitat del preu d’aquest transport.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail