InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

El Ball de Diables i Drac de Montornès fa un triplet el dissabte de Festa Major: dos correfocs i cremada de l’Ajuntament

 

La pluja del divendres ha apretat de valent l’agenda del Ball de Diables i Drac de Montornès. L’entitat ha encabit la cremada de l’Ajuntament entre els dos correfocs del dissabte i ha viscut així un triplet. Primer, el Ball infantil de Diables de Montornès, el Drac Petit i en Banyetes ha portat el foc i la pirotècnia del correfoc infantil des de la rambla Sant Sadurní fins a la plaça Pau Picasso. Ho ha fet acompanyat del Ball de Diables infantil de Badalona.

Aquest avançament horari ha permès, a les nou del vespre, gaudir de la cremada de l’Ajuntament. L’espectacle piromusical s’ha pogut seguir des dels jardins de l’Ajuntament.

I tota aquesta gent ha pogut gaudir, a continuació, del Correfoc adult, amb inici als mateixos jardins, batejats com a la Porta de l’Infern. El Ball de Diables i Drac de Montornès i el Ceballot, acompanyat del Ball de Diables de Sabadell, ha anat guiant totes les persones assistents amb un itinerari que ha tingut el seu punt final a la plaça Pau Picasso.