El Ball de Diables i Drac de Montornès recupera el correfoc després de dos anys d’inactivitat

El Ball de Diables i Drac de Montornès no oblidarà aquesta festa major d’hivern. Després de gairebé dos anys sense poder actuar a causa de la pandèmia, la colla ha tornat a organitzar un correfoc que ha aplegat a centenars de veïns del poble.

La plaça de la Font ha estat el punt de sortida del correfoc del Ball de Diables i Drac de Montornès. Les espurnes i el foc han tenyit de groc la nit montornesenca. Tot seguit, han començat els balls i alguns veïns s’han animat a posar-se sota el foc i compartir la ballada amb els diables. Des de la colla fan una crida a tothom qui vulgui compartir aquests moments amb els balladors. Només cal anar ben protegit amb materials poc inflamables.

Centenars de persones han acompanyat aquest correfoc dels diables. Ha estat la recompensa a moltes setmanes d’assaig sense poder-ho compartir amb els veïns, d’aquesta manera s’ha convertit en un esdeveniment molt emotiu per a la colla.

Tot i el temps d’inacció, per als diables ha estat complicat organitzar aquesta ballada. A causa de les restriccions, fins després de l’estiu no s’han pogut reunir tots els membres de la colla per assajar les coreografies.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail