InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

El Ball de Diables i el Drac escalfen motors per la Festa Major amb els versots al Vermut Infernal

Les entitats culturals tenen un paper important dins la Festa Major de Montornès. És el cas del Ball de Diables i Drac que ja han començat a cremar pólvora. Els diables han impulsat l’organització del Vermut Infernal on recuperen els populars Versots, és a dir, versos amb humor on es fa un repàs de l’actualitat del municipi amb molta ironia i picardia.

És un fragment d’un dels versots a càrrec del Ball de Diables i Drac de Montornès on fan un repàs de l’actualitat tant local com del món a través de sàtira.  L’entitat impulsa aquesta proposta teatral en format d’espectacle. Per això, dalt de l’escenari les figures de Llucifer i l’Àngel Sant Miquel lluiten pel poder. D’aquesta manera, el Ball de Diables organitza  el Vermut Infernal i ho fa una setmana abans del gruix de les seves activitats durant la Festa Major amb la pólvora com a protagonista. 

La plaça Pau Picasso ha estat l’espai triat per acollir aquest Vermut Infernal que té com a objectiu engrescar a la ciutadania a participar de la festa grossa, i a l’hora ser un punt de trobada en el municipi. 

La música també ha estat present en aquest vermut infernal a càrrec de bandes locals que han amenitzat la proposta dels diables.