El billarista Jorge Martín es proclama campió de l’Open Setmana Santa

Aquesta setmana s’ha celebrat l’Open Setmana Santa de Mollet, el Torneig de Billar que s’ha jugat per aquestes vacances a la ciutat. Durant 5 dies s’han celebrat les rondes eliminatòries en les quals hi han participat 16 jugadors. Aquesta primera edició ha comptat amb la presència de participants molletans però també d’altres ciutats com Terrassa, Sabadell o Viladecans.

A la final del primer Open Setmana Santa s’han enfrontat dos dels favorits al trofeu, el Cata i Jorge Martín. Aquesta partida final ha estat molt igualada: Cata ha començat guanyant però un parell d’errades han permès la remuntada de Jorge Marín, qui ha estat molt encertat en les boles de servei.

Els jugadors tenien moltes ganes de participar en aquest torneig, ja que la pandèmia no els ha permès competir durant molt de temps.

Aquest Open ha estat tot un èxit i si el Procicat ho permet, al setembre se celebrarà l’Open Catalunya, un torneig que se sol celebrar al juliol però que la situació sociosanitària ha obligat a retardar.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail