El blog Els Nostres Mestres arriba a la cinquena edició

Tres alumnes de l’escola Sant Gervasi. I tres persones vinculades al món del motor de Mollet comparteixen espai dalt de l’escenari. Tots sis formen part del projecte Els Nostres Mestres. En aquesta edició hi han participat 120 alumnes de quarts d’ESO i 15 molletans que han treballat en tallers i fabriques relacionades amb les motos, com pot ser Derbi. Una manera que permet compartir experiències entre dues generacions

Els seus testimonis serveixen per recuperar la memòria històrica de la ciutat. Les preguntes dels joves i les respostes dels mestres han permés ara obtenir més documentació sobre la importància que va tenir la indústria de la moto a Mollet.

Les entrevistes, les fotografies o tota la documentació es pot trobar en el blog els nostres mestres. A més, es pot recuperar el material de les altres edicions on s’han tractat temes com el Carnaval o el món tèxtil a Mollet.

A partir del dimarts 19 de juny a les 9 de la nit i de forma setmanal Vallès Visió oferirà els programes que s’han registrat en aquesta iniciativa.

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail