El carril bici entre Montornès i Montmeló estarà enllestit després de l’estiu

Montmeló i Montornès estan tancant els darrers serrells del carril bici que unirà els dos municipis. El projecte tècnic ja està acabat i ara s’hi estan fent algunes modificacions. L’objectiu dels consistoris és que l’itinerari estigui enllestit després de l’estiu i esperen aconseguir finançament per fer front a aquesta despesa.

Després de l’estiu, l’estació de tren de Montmeló i el centre de Montornès estaran connectats per un carril bici. Tots dos ajuntaments volen potenciar la mobilitat sostenible i segura pels seus municipis. La proposta s’ha treballat durant aquests mesos i ara ja hi ha sobre la taula un projecte tècnic. Des dels consistoris estan millorant l’itinerari que preveu aquest document i estan començant a buscar finançament d’altres administracions supramunicipals.

Més enllà de connectar els dos municipis, aquest itinerari també servirà per promoure l’ús de la bicicleta per l’interior dels dos pobles. Si l’experiència d’aquest primer carril és positiva, els consistoris es plantegen ampliar aquestes zones amb prioritat per a bicicletes,

Aquest carril bici compartit donaria resposta a una demanda ciutadana que ve de lluny.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail