El Casal Cultural de Mollet obrirà només la sala d’actes a partir del juliol

El primer cas de la Covid-19 que es va detectar a Mollet va ser en el Casal Cultural el passat deu de març. Una de les primeres mesures que es va prendre va ser tancar l’edifici i suspendre totes les activitats. Des de llavors s’ha trucat periòdicament als socis i sòcies per conèixer la seva situació i també s’han repartit mascaretes a través de la donació de la família Adami Rabasa. Ara, l’entitat vol tornar a obrir la porta per a reprendre una part de l’activitat amb totes les mesures corresponents. Un dels objectius és poder obrir la sala d’actes al juliol perquè puguin fer ús els socis i les sòcies que hauran de seguir un protocol per evitar contagis.

Per això, es vol extremar les mesures tant higièniques com de desinfecció per tal d’evitar contagis. Una de les accions és la prova serològica que es farà a la plantilla de l’entitat per conèixer el seu estat immunològic.

Precisament, unes setmanes abans del decret de l’Estat d’Alarma per la pandèmia de la Covid-19, es va escollir la nova junta del Casal presidida ara per l’Àlvar Yáñez.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail