El Casal Cultural de Mollet torna a obrir amb algunes activitats


Progressivament els equipaments municipals tornen a obrir les portes al territori. És el cas del Casal Cultural de Mollet que ho fa prenent totes les mesures de seguretat necessàries, especialment pels socis i sòcies més d’edats més avançades. De moment, només han obert la sala d’actes i han reprès algunes activitats amb limitació d’aforament.

Una de les activitats que ha tornat a la sala d’actes de Casal Cultural de Mollet és el bingo. Això si, amb totes les mesures de seguretats corresponents com per exemple els cartons només es poden utilitzar una vegada i després es llencen tots. A més, hi ha una limitació d’usuaris i usuàries, que prèviament s’han apuntat en una llista per tenir un control d’accés de les persones. Per entrar a l’edifici cal portar mascareta en tot moment i rentar-se les mans amb els gels hidroalcohòlics.

Per incrementar les mesures de seguretat dels usuaris i dels treballadors del Casal s’ha instal·lat una màquina purificadora d’aire i les portes de l’edifici estan obertes en tot moment amb l’objectiu de facilitar la ventilació de la sala.

La junta del Casal treballa per preparar les activitats del primer trimestre del curs que començaran al setembre, sempre que la situació sanitària ho permeti. De fet, durant el mes d’agost el centre romandrà tancat per vacances com s’ha fet cada any.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail