InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

El Casal d’Avis de Montornès celebra un dinar de Nadal

El Casal d’Avis de Montornès Nord ha celebrat el tradicional dinar de Nadal dins del servei de menjador social. Un dinar que no es va poder fer l’any passat i que, enguany, s’ha organitzat amb restriccions d’aforament i un sol grup bombolla.

Sopa de galets i pollastre farcit. És el menú de Nadal del Casal d’Avis de Montornès Nord, que enguany ha pogut tornar a recuperar aquesta celebració tan esperada.

No obstant, a taula només hi havien 12 dels 26 usuaris que actualment té el servei de menjador. Una reducció d’aforament que s’ha fet per evitar riscos amb les persones més delicades de salut.

Per prevenir riscos, l’Ajuntament de Montornès ha decidit que, enguany, ni l’alcalde ni els regidors participin d’aquest dinar, al contrari d’anys anteriors. Un dinar de germanor que s’ha pogut fer gràcies a l’ajuda dels voluntaris de l’Associació Volumont.

A més d’ajudar a organitzar el dinar, els voluntaris de l’associació no s’han oblidat de fer visites a domicili a la resta d’usuaris que no han pogut assistir al dinar presencial per motius de salut.