El Casal de la Gent Gran de Montmeló recupera l’acte de cloenda de cursos i tallers

L’Ajuntament de Montmeló i el Casal de la Gent Gran aquest any han pogut organitzar la cloenda dels cursos i tallers. Durant aquests mesos s’ha fet una programació amb diferents activitats des de ball en línia fins a tallers de memòria.  De fet, el casal és converteix en un punt de trobada de la gent gran del municipi on es fomenta la socialització entre aquest col·lectiu. 

Aquesta és l’actuació del grup de la coral del Casal de la Gent Gran de Montmeló que han estat acompanyats dalt de l’escenari per la parella de ball montmelonina, Antonio i Fuensanta. La seva actuació ha format part de la festa de cloenda dels cursos i tallers que es fan en el casal i que aquest any s’han reprès després de dos anys sense poder-los fer a causa de la pandèmia. La programació del casal s’elabora conjuntament entre l’Associació de la Gent Gran i l’Ajuntament. D’aquesta manera el casal es converteix en un punt de trobada i de socialització d’aquest col·lectiu. 

El curs de sevillanes és una de les activitats que fa anys que es fa al casal i precisament la seva monitora Mercedes Ballesteros és l’encarregada d’ensenyar els passos d’aquest ball on hi  participen més d’una cinquantena de persones. 

Aquest any el casal ha registrat un increment de persones que han volgut realitzar alguna de les activitats programades durant aquests mesos. D’entre les propostes hi ha tallers d’activitat física, de memòria o de ball. De fet, l’Ajuntament de Montmeló vol ampliar el casal un cop la nova residència estigui en funcionament. 

Les activitats al Casal de la Gent Gran continuen amb la celebració de la Revetlla de Sant Joan que es farà a finals d’aquesta setmana i que tancarà la programació fins després de l’estiu.  

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail