El Centre Cívic El Safareig de Martorelles estarà operatiu abans del desembre

Unanimitat al ple de Martorelles pel que fa els usos a què es destinarà el Centre Cívic El Safareig. L’equipament pretén respondre a la manca d’espais polivalents que hi ha al barri de Can Sunyer i impulsar el teixit associatiu del poble. El centre cívic acollirà cursos i tallers familiars i tindrà servei de bar. Durant l’estiu aquest servei esdevindrà el bar de les piscines. L’objectiu de l’Ajuntament és tenir-lo operatiu abans del desembre.

Un dels espais més interessants del nou equipament és la sala polivalent, aquesta sala serà la seu del Casal de la Gent Gran durant la tarda però també s’hi organitzaran altres activitats al llarg del dia. Una de les propostes de l’oposició és instal·lar-hi el material necessari per dur a terme cursos organitzats per entitats com Barcelona Activa i la Diputació. Uns seminaris que aporten titulacions oficials però que necessiten impartir-se a espais de més de 50 metres quadrats.

El Safareig també permetrà descongestionar el Centre de Suport a la Llar, on actualment s’hi duen a terme activitats que no li són pròpies.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail