El centre esportiu Ca n’Arimon obrirà a partir del dilluns vinent

Aquestes sales de ca n’Arimon, completament buides, aviat tornaran a tenir activitat. Està previst que a partir de dilluns vinent, 22 de juny, es reprengui l’activitat. l’aforament, però, estarà limitat. Per a les activitats dirigides caldrà fer una reserva prèvia. Aquesta es podrà formalitzar a través de l’Aplicació de socis de Ca n’Arimon.

un altre espai de ca n’Arimon que obrirà a partir de dilluns vinent serà la piscina exterior. Per complir amb totes les mesures de protecció i la normativa vigent, s’oferiran dos torns. El de matí serà de les 10 fins a dos quarts de 3 i el segon serà de dos quarts de 4 fins a les 8 del vespre. En total a la piscina hi podran haver 250 persones, la meitat del seu aforament normal. La reserva es podrà fer a l’equipament i per via telemàtica.

Pel que fa al campus d’Estiu, hi haurà 2 torns des del 29 de juny fins al 10 de setembre, en horari de 8:00 a 17:00h i amb servei de menjador. S’han adaptat el número de places i grups per tal de garantir que els més petits gaudeixin de l’estiu amb la màxima seguretat. Les prescripcions es podran fer a partir d’aquest dimarts.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail