el Centre Juvenil Satèl·lit es converteix en un autèntic túnel del terror

L’any passat les restriccions sanitàries no van permetre la celebració del Túnel del Terror de Montornès. Però aquest any sí. El departament municipal de Joventut i el grup motor del Túnel han tornat a la càrrega amb un nou espectacle terrorífic inclòs en els pressupostos participatius Kosmos 2021.

Sota el títol de Toys’R’You el Centre Juvenil Satèl•lit s’ha convertit en un autèntic túnel del terror. El públic ha pogut viure en primera persona la història d’un creador de joguines que es torna boig quan veu que els infants prefereixen les noves tecnologies abans que els peluixos o les nines. Per aquest motiu, decideix venjar-se d’una manera terrible. Tan terrible que els crits dels participants s’han convertit en la banda sonora d’aquesta proposta terrorífica.

Un espectacle immersiu per celebrar la festivitat de Halloween, que més enllà de produir pànic entre els assistents, també ha tingut caire solidari. Com que aquesta proposta forma part del bloc solidari dels pressupostos Kosmos 2021, el públic podia fer un donatiu de menjar o mantes per a l’associació local Gasvar. Una entitat que té cura de les colònies de gats de Montornès.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail