El Centre Juvenil Sputnik de Montornès ja és una realitat i s’inaugurarà aquest dijous

Els 500 m2 del centre juvenil Sputnik estan distribuïts en dues plantes. El primer pis està adreçat al joves a partir de 12 anys i aquí hi trobaran l’espai jove, una sala d’estudis, l’aula taller i diversos espais polivalents. La planta baixa està pensada pels joves d’entre 18 i 30 anys. Aquí trobaran diversos serveis d’assessorament i acompanyament individualitzat als joves, sala de reunions i un Gastrobar. A més l’equipament compta amb grans espais exteriors per poder fer-hi espectacles i altres activitats artístiques.

L’edifici que acull l’Sputnik ha estat concebut des de l’inici com una infraestructura ecològica i eficient i compta amb la qualificació energètica A. Una part dels materials constructius són reciclats i compten amb l’etiquetatge de producte sostenible. L’edifici compta amb plaques solars fotovoltaiques i amb un sistema informatitzat de control de consums.

Aquest Centre Juvenil neix d’un procés de participació on els joves demanaven un equipament de referència a Montornès Centre. Ara amb l’Sputnik ja construït l’ajuntament té l’objectiu que esdevingui un veritable pol de la vida comunitària del jovent montornesenc.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail