El Centro Cultural Andaluz homenatja la memòria de García Lorca

El Centro Cultural andaluz de Mollet ha recuperat l’homenatge al poeta Federico García Lorca. Després que l’any passat se suspengués l’acte a causa de la pandèmia, l’entitat ha revifat aquesta activitat convertint-la en tota una exhibició de cultura, dansa i poesia.

Es tracta del poema a Curro, un dels textos que formen part de llibre ‘Dos historias unidas’. Una obra escrita per la presidenta del centro Cultural Andaluz, la Charo García i el Francisco Bueno. Precisament aquest poema està dedicat al Francisco, tot un exemple de superació i d’amor a la poesia. Als seus noranta anys ja ha escrit una vintena de llibres de poemes. Una passió que va trobar en jubilar-se i que no li resulta fàcil perquè ell no va poder anar a escola quan era jove.

Amb aquest homenatge a la poesia començava l’acte en record a Federico Garcia Lorca que organitza el Centro Cultural Andaluz de Mollet. L’esdeveniment ha comptat amb actuacions de flamenc de diferents formats on el cant i la dansa han jugat un paper fonamental. Tot un esclat de cultura per recordar la memòria d’un home apassionat per la cultura en totes les seves formes.

Fa 35 anys que el Centro Cutlural Andaluz de Mollet dedica un espectacle al poeta andalús. L’any passat, però, no el van poder celebrar a causa de la pandèmia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail